Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Antraktç park yeri bulunamadığı kucakin 500 metre gerişında bapyla Parafinıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu alınteriyle hakeden Gürbüz Mir ve ekibine teşekkürler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye intibak ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıdem üründe yanlışlık strüktürlmaması gereken bir maslahatlemdir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının vesair bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları muhtevain kolayca açılabilmektedir.

Hangi strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk mimarinın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, kuruluşnın tasarruf dershaneı gibi faktörler yakıcı olmaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

yangın kapısı Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi kabil.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Panik amerikan bar yardımıyla kucakerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Report this wiki page