Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve fiilaretler kullanılır.

kaynağı değaksiyontir]

l Esrar sızıntısını önler. Tütün sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin kötü şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi sağlamlar.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son not nazik bir öneme sahiptir.

Her yangın merdiveninin her iki cenahında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Bapları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yanı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik düzen ile henüz sık kullanım katkısızlanabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 ekip nazar boncuğu kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara muvafık şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın kapısı, hariçarı Yangın Merdiveni Kapısı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın esnasında güvenliğin sağlamlanması ve yakışır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi yürekin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanır.

Birgani firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page